Behandlingar

Skönhetsbehandling med Botox

Botox används för sina muskelavslappnande medel, både när det handla rom skönhetsbehandlingar och medicinska behandlingar. Som skönhetsbehandling används det framför allt för att släta ut rynkor och göra huden slät. Mest används det för att släta ut “argrynkan” mellan ögonbrynen, “kråksparkarna” vid sidan om ögonen och mot rynkor i pannan. Botox verkar lokalt, det tar sig inte vidare från den plats där man injicerat det och därför är det möjligt att med stor precision åtgärda precis det område som önskas.

Om du vill genomgå en Botoxbehandling hos oss är du först välkommen på en gratis konsultation, där vi berättar om vad man kan göra med Botox och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Nuförtiden gör vi ganska många skönhetsbehandlingar med en kombination av Botox, fillers och andra produkter och det finns nästan oändliga möjligheter att förhöja utseendet med hjälp av en skönhetsbehandling.

Vårt mål med varje behandling är ett naturligt vackert utseende, och vi skräddarsyr en behandling för dig för att ta fram din naturliga skönhet och helt enkelt göra ditt ansikte några år yngre igen.

botox injektion göteborg

Medicinsk behandling med Botox

Botox är en produkt som ursprungligen togs fram i medicinskt syfte, på grund av de muskelavslappnande egenskaper det har. Hos oss kan du få behandling mot spänningshuvudvärk, överdriven svettning (hyperhidros) och mot tandgnissling och tandpressning. Återigen handlar det om att få nervändarna vid de berörda områdena att stängas av, så att de muskelsammandragningar som orsakar besvären upphör.

Botox är ett beprövat läkemedel med bevisad effekt på åkommor som dessa, och hos oss får du hjälp av medicinskt utbildad personal för att bli av med dina besvär. Liksom vid kosmetiska behandlingar så är effekten av Botox övergående och upprepade behandlingar krävs ungefär var sjätte månad.

Andra behandlingar

Utöver Botox erbjuder vi en rad andra behandlingar. Här listar vi ett urval av dessa, men är du intresserad av någon särskild behandling är det bara att kontakta oss, chansen är stor att vi kan hjälpa dig!

 • Fillers

  En filler är en gel som återfuktar huden och ger volym och som precis som botox ges med injektionsspruta. Fillers används för att återskapa förlorad volym i läppar, kinder och käklinjer, men det kan även användas mot acneärr, för att lyfta ögonbryn och kinder eller för att forma näsan. Vi använder ofta fillers i kombination med botox för att kunna bli än mer precisa i vår behandling.

 • Fettfrysning. Fettfrysning med Cryo T-Shock är en behandling reducerar fet, jämnar ut celluliter, tar bort rynkor och tajtar till kroppen. Behandlingen tar bort lokalt fettceller samt ökar kollagenproduktionen med hjälp av en mix  av varma och kalla temperaturer.

 • Behandling mot dubbelhaka

  Har du besvär av din dubbelhaka kan vi hjälpa dig. Vi använder oss av läkemedlet Belkyra som när det injiceras förstör fettceller och stramar upp huden. Resultat brukar kunna uppnås redan efter en behandling med en tydlig förbättring av hakprofilen.

 • Resultatinriktad hudvård. Is Clinical är en exklusiv hudvårdsserie som visar synliga resultat och är baserade på de bästa och renaste ingredienserna från växtvärlden.

 • Ultra V Trådlyft. Detta är en säker, effektivt och ickekirurgisk metod som ger snabb och långvarig föryngring av huden – utan smärta, lång återhämtning och andra komplikationer.

 • Microneedling. Microneedling med Bevaro är en nålbehandling som reducerar fina linjer och läker huden. Metoden är bland annat mycket effektiv akneärr och hudbristningar.

 • Plasma Pen. En hudföryngringsmetod utan kirurgiska ingrepp. Plasma Pen arbetar med plasmaimpulser som stramar åt huden och skapar en yngre och fräschare look.

Professionella skönhetsbehandlingar i Göteborg