Om oss

Perfektion och skönhet i kombination

På Beautaholic strävar vi efter att erbjuda en sammanhängande upplevelse där perfektion och skönhet förenas på bästa möjliga sätt.

Vi är hängivna åt noggrannhet och precision i varje aspekt av vårt arbete för att säkerställa att du får enastående behandlingsresultat. Vår personal består av legitimerade och certifierade experter inom sina respektive områden. Vi erbjuder innovativa och högkvalitativa behandlingar som utförs av erfarna specialister med en överblick för detaljer.

Varje kund är unik, och därför skapar vi individuella behandlingsplaner som är skräddarsydda efter dina specifika behov och önskemål.

Certifikation ger trygghet

Beautaholic är stolt över att vara certifierade av Estetiska Injektionsrådet, vilket ger dig som kund en extra nivå av förtroende och trygghet. När du väljer oss kan du vara säker på att du är i trygga händer, med en behandlare som besitter den kompetens och expertis som krävs.

Vi har sedan starten haft fokus på att erbjuda säker och professionell skönhetsbehandling som tar fram den naturliga skönheten hos varje kund. Vi hör hemma i Göteborg, men har kunder i hela Sverige och även från andra länder.

Vi erbjuder en lång rad icke-kirurgiska skönhetsbehandlingar med till exempel Botox och fillers. För att våra kunder ska känna sig trygga följer vi alltid Socialstyrelsens och Miljöstyrelsens lagar och förordningar och arbetar endast med den bästa kvaliteten, både när det handlar om apparatur och material.

Vi har stamkunder över hela Göteborg och även flera stamkunder som reser till Göteborg för att besöka oss.

Varmt välkommen att kontakta oss för en gratis konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Göteborgs ledande skönhetsklinik